"Nehéz elképzelni azt az elemi hatást, amit a punk rock megjelenése jelentett a késői 1970-es években. Nagyon szeretnék még egy ilyen változást megélni, de nem hiszem, hogy lesz még valaha ilyen."
- Penelope Spheeris -
Minden idõk egyik legfontosabb zenés filmje, a Sex Pistols fõszereplésével forgatott áldokumentumfilm a punk legenda legátütõbb pillanatait sűríti egybe a számító manager, Malcolm McLaren szemszögébõl bemutatva az eseményeket.
1978. október 12-én a rendőrség megtalálta Nancy Spungen élettelen testét egy szállodai szoba mosdója alatt. A nő ex-prostituált, sztriptíztáncosnő és drogfüggő volt, a Sex Pistols basszusgitárosának, Sid Viciousnak a barátnője.
A hamarosan érkező London Town című film Joe Strummer és egy Clash-rajongó srác találkozását meséli el, akinek ezután teljes fordulatot vesz az élete.
1984 nyara egy álmos kisvárosban, Schmalenstedtben a Balti-tenger mellett. Malte Ahrens 17 éves, és újabban Roddy Dangerbloodnak nevezi magát, mert felfedezte a punkzenét. Barátaival az erdőben ücsörög a tábortűznél, pogózik a falusi diszkóban, lányokról ábrándozik és verekszik a parasztfiúkkal. Aztán a haverokkal úgy döntenek, hogy alapítanak egy zenekart.
Az SLC Punk folytatása immáron elérhető digitális letöltés formájában iTunes-on, Vimeo-n, Vudu-n illetve Amazon-on.

Fórum

Kategória: PunkFilms
Oldallal kapcsolatos kérdések
Utolsó hozzászólás: 2014. október 5., 19:13, vasárnap (martens15)
3 hozzászólás

Hozzászólások

#3
2014. október 5., 19:13, vasárnap
oké,köszi
#2
2014. október 4., 10:28, szombat
Válasz martens15 (#1) üzenetére:
Heló, az ilyen kérdéseket kérlek privátban tedd fel, hamarosan lesz lehetőség üzeneteket is küldeni az oldalon belül de addig is erre a címre írj: generationx@punkfilms.hu
#1
2014. október 2., 12:34, csütörtök
helló.nekem az lenne a kérdésem,hogy honnan lehet letölteni filmeket?régen én valami rabbit oldalról töltöttem le ha jól emlékszem csak már nem emlékszem pontosan mi volt az. előre is köszi
« ‹ 1 › »

Friss hírek

Interjú: John Lydon & PiL
Megérkezett a London Town előzetese!
Malcolm McLaren fia 5 millió font értékű punk-relikviát készül elégetni
Több mint nosztalgia: Don Letts a punk filmek jelentőségéről

Friss fórumhozzászólások

Oldallal kapcsolatos kérdések
Hibát találtam egy elkészült feliratban

Facebook

YouTube