"Tudod, manapság ha egy punk zenekar kiad egy albumot, 10x több példány fogy el belőle mint ahány lemezt a Ramones egész karrierje során eladott. Ezért van az, hogy heti 3 alkalommal elmegyek Johnny Ramone házához és rendbeszedem az udvart, csak hogy abszolváljam valahogy ezt a bűnt." - Eddie Vedder -
Minden idõk egyik legfontosabb zenés filmje, a Sex Pistols fõszereplésével forgatott áldokumentumfilm a punk legenda legátütõbb pillanatait sűríti egybe a számító manager, Malcolm McLaren szemszögébõl bemutatva az eseményeket.
1978. október 12-én a rendőrség megtalálta Nancy Spungen élettelen testét egy szállodai szoba mosdója alatt. A nő ex-prostituált, sztriptíztáncosnő és drogfüggő volt, a Sex Pistols basszusgitárosának, Sid Viciousnak a barátnője.
A hamarosan érkező London Town című film Joe Strummer és egy Clash-rajongó srác találkozását meséli el, akinek ezután teljes fordulatot vesz az élete.
1984 nyara egy álmos kisvárosban, Schmalenstedtben a Balti-tenger mellett. Malte Ahrens 17 éves, és újabban Roddy Dangerbloodnak nevezi magát, mert felfedezte a punkzenét. Barátaival az erdőben ücsörög a tábortűznél, pogózik a falusi diszkóban, lányokról ábrándozik és verekszik a parasztfiúkkal. Aztán a haverokkal úgy döntenek, hogy alapítanak egy zenekart.
Az SLC Punk folytatása immáron elérhető digitális letöltés formájában iTunes-on, Vimeo-n, Vudu-n illetve Amazon-on.

Hírek

Keresés:
Interjú: John Lydon & PiL
A Public Image Ltd (PiL) novemberi koncertje kapcsán a Great Central John Lydonnal beszélgetett Sex Pistolsról, szemkontaktusról, „popsztár” titulusról, pletykáról és hangyákról. Igen. Hangyákról.
Megérkezett a London Town előzetese!
„A London Town azért készült, hogy tisztelegjen az erő előtt, amelyet a zene magában hordoz, s amellyel megváltoztatja az életed." - Derrick Borte
Malcolm McLaren fia 5 millió font értékű punk-relikviát készül elégetni
Joe Corré ruhákat készül tönkretenni, válaszul a Punk London-ra, egy eseményre, amelyről azt állítja, a királynő hagyta jóvá.
Több mint nosztalgia: Don Letts a punk filmek jelentőségéről
A punk kirobbanó, felpezsdítő hatása a zenére és a divatra, alaposan dokumentálva van – a filmes öröksége azonban kevésbé ismert.
Marky Ramone's Blitzkrieg [A38]
36 Ramones klasszikus élőben, Marky Ramone-nal a dobok mögött!
SLC Punk 2 - Punk's Dead
Sóstó város mára már őszülő suhanca úgy döntött, hogy itt az ideje elkészítenie 1998-as kultfilmjének folytatását.
Punk's Not Dead - The Movie
2009-ben azt a hírt kaptuk, hogy a magyar boltok polcaira is kikerül majd, sajnos ez a mai napig nem valósult meg, ezért úgy döntöttünk, itt az ideje kézbe venni az ügyet.
« ‹ 1 2 »

Friss hírek

Interjú: John Lydon & PiL
Megérkezett a London Town előzetese!
Malcolm McLaren fia 5 millió font értékű punk-relikviát készül elégetni
Több mint nosztalgia: Don Letts a punk filmek jelentőségéről

Friss fórumhozzászólások

Oldallal kapcsolatos kérdések
Hibát találtam egy elkészült feliratban

Facebook

YouTube